Η ZUMBA είναι ένας συνδυασμός λάτιν ρυθμών και εύκολων χορευτικών κινήσεων που στόχο έχει η γυμναστική να γίνει διασκέδαση μέσα από τον χορό, ενώ παράλληλα αυτοί που γυμνάζονται καταφέρνουν να αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο σώμα.

Πιο συγκεκριμένα τα είδη των χορών που διδάσκονται είναι λίγο από salsa, meringue, reggeaton, samba, hip hop, cha-cha, cumbia, flamengo αλλά και χορός της κοιλιάς. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός! Να χορέψετε, να αγαπήσετε τη γυμναστική και να γίνει τρόπος ζωής για εσάς.

Τα οφέλη της ZUMBA είναι πολλά. Πέρα από το να απολαμβάνετε μια κεφάτη ώρα χορεύοντας, ξοδεύετε θερμίδες με κινήσεις που σας αιχμαλωτίζουν. Τα τελευταία χρόνια η ZUMBA αποτελεί ένα είδος επανάστασης και καθιερώθηκε σαν τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ τόσο ΙΣΧΥΡΗ κίνηση στη βιομηχανία του fitness.

Zumba Kids

Το ομαδικό μάθημα της Zumba διαμορφωμένο ειδικά για τα παιδιά, είναι ένα γεμάτο ενέργεια και γυμναστική πάρτι, με ειδικά χορογραφημένες ρουτίνες και τις τελευταίες τάσεις στη μουσική, όπως hip-hop, reggaeton, cumbia, merengue, salsa, samba και bachata.

Τα παιδιά χορεύοντας Zumba αυξάνουν την αυτοσυγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση τους, την τόνωση του μεταβολισμού τους καθώς και τη βελτίωση του συντονισμού τους.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.